Meteen naar de inhoud

Start je etappe

  In samenwerking met Rogelli biedt DJA Zundert speciaal op maat gemaakte kleding aan. Denk hierbij aan shirts, jassen, broeken en tops.

  Bestellen

  Wanneer je rechtsboven op de menuknop drukt verschijnt er een menu waar je het evenement kunt kiezen waaraan jij deelneemt. Je krijgt dan direct alle daarbij behorende items te zien.

  Om alles in goede banen te lijden zijn er wel een paar spelregels. De kleding wordt speciaal voor iedere deelnemer gemaakt. Dit proces duurt een aantal weken. De webshop wordt voor een bepaalde periode open gezet zodat iedere deelnemer ruim de tijd krijgt om een bestelling te plaatsen. Na de afgesproken periode wordt de webshop gesloten en worden alle bestellingen verzameld. Op dat moment sturen wij de bestelling door naar de fabriek. Na ongeveer 8 weken maar in ieder geval  voor het event krijg je jouw bestelde artikelen thuis gestuurd.

  Alle kleding wordt zoals gezegd speciaal voor jou gemaakt. Dit houd in dat zodra alle bestellingen zijn doorgezet naar de fabriek er geen mogelijkheid meer is om je bestelling te wijzingen of te annuleren.

  Bepalen van de maat

  Rogelli producten zijn ontworpen om perfect te passen tijdens het sporten, zodat jij optimaal kan genieten van de afstand. Maak gebruik van onze maattabel om een juiste indicatie te krijgen van de maat die je nodig hebt. Kom je er niet aan uit? Dan kun je altijd via het contactformulier contact met ons opnemen. Als je hierin vermeld wat je lengte, gewicht en geslacht is dan kunnen wij je advies geven over de te kiezen maat.

  Betaling

  De bestelling dient vooraf te worden voldaan. Dit verloopt via iDeal.